Oldalak

2013. október 29., kedd

Tekintve, hogy...

... várakozni vagyok kénytelen, igyekeztem a történteket a javamra fordítani...

Történt ugyanis, hogy táskamerevítőt rendeltem, amit a foltos-boltosom a beszerzőhelyről úgyszintén megrendelt... mert ugye milyen az én formám... naná, hogy akkor állok neki sikonyálni, amikor az utolsó fél métert használom el... ami nem is lett volna egy túlontúl vészes szituáció, tekintve, hogy fordult már elő ilyen (mea culpa), és az én imádott és nagydumás (de pont ezért nagyon is szerethető) foltosboltosom pikk-pakk rendelt, és szállított... no, de, hogy szavam ne feledjem, a naptáramban felszaporodott megrendelések átcsoportosítására kényszerültem.

Így esett, hogy a pamutvászonból, illetve kordból készülő táskák helyett, a rögtön utánuk következő, teljes egészében textilbőrből készítendő táskák előrekerültek a sorban :o)

Na jó, megvallom, kicsit rosszalkodtam is... izgatta a fantáziám ugyanis, hogy az éppen készülő táska, miképp festene önnön inverzében :o)

Megrendelés kész, csütörtökön utazik Hollandiába, s képzeljétek, a képek alapján a tulajdonosa azt írta, hogy úgy várja már, mint kisgyermekként a Jézuskát (szipp-hüpp... én olyan boldog tudok lenni ilyenkor... úúúgy, de úgy feltöltenek az ilyen pozitív és lelkes "visszaigazolások" :o)

Mutatom a megrendelt táskát.
(Mini Bag fazon, csupa-csupa textilbőr, piros és fekete, no és ha már Hollandiába tart, mi más lehetne az applikáció... no... naná, hogy tulipán :o) Aztán tudni róla még kell, hogy a pántja is textilbőrből készült, állítható, naná :o) Belsejében mindkét oldalon osztott zsebek vannak, méghozzá annyira kedves pamutvászonból... piros alapon pettyes... mmmm... nagyon szerettem varrni ezt a táskát is... jajj, már megint megeredt a nyelvem :o)

A képek:

 
 
 
 
 
Természetesen cipzárral záródik :o)
 
 
No, és akkor jött ez a fantázia-birizgálós dolog :o)
És akkor feltűrtem a nem létező ingem ujját, és szabtam, vágtam, vasaltam, varrtam :o)
 
Brutálisan rossz fotós vagyok, akármennyire is gyönyörű és természetes (nap)fényben készítettem a fotókat, az én monitoromon az összes képen narancsnak látszik az, ami a valóságban igazi Carmen-piros...
 
De azért bízom benne, hogy eme baki ellenére is el tudjátok képzelni azt, hogy milyen valójában :o)
 
 
 

Pffff... még mindig narancsnak mutatja magát... holnap megpróbálom újrafotózni.. lehet, hogy a túl sok napfény tette ilyenné.... ?
 
 

 
 

2 megjegyzés: