Oldalak

2013. október 21., hétfő

No, idesüssetek..

... itt van, amit nemrég ígértem ;o)

Érdekes története van ennek a táskának (is) :o)

Valamikor réges régen, játékot hirdettem itt a blogon ebben a posztban, illetve a facebook oldalon is, méghozzá úgy, hogy a nyertes táskáját, elképzelése szerint elkészítem :o)
No, a lényeg, hogy gondoltam egy "hirtelen"-t, és két sorsolást tartottam, mert adni jóóóó :o)
És mert sokat kaptam a pozitív kommentekből, Tőletek :o)
Így aztán nem csupán a fb oldal kedvelői, hanem a játék megosztói között is sorsoltam.
Nos, az egyik nyertes részére készítettem egy táskát, aztán hirtelen felindulásból egy másikat is, mondván - ha már teljes egészében rám bízta - legalább a választás lehetősége legyen adott számára.

No, a lényeg, hogy az egyik táska ez volt, a másik pedig az, amelyikről - skandallum!! - egészen idáig nem készültek normális fotók, ahogy feltöltve sem lett...

Végül a rózsaszín táskát választotta a nyertes, de azért vacillált... bizony ;o) igazából az döntött végül, hogy nyakunkon volt a tavasz és a nyár, így kézenfekvőbb volt egy világosabb színösszeállítású táska, mint a sötétebb ;o)

No, akkor jöjjenek a fotók (és nem célzásnak szánom, de elérhető a boltban ;o)


 
 
 
 



 
 
 
 
 
 

1 megjegyzés:

  1. Csodaszép. :) Mostanában annyira ráérzek erre a szemezgető összeállításra, Te töltöd az alkotásokat, én meg most is éppen állítottam össze, és a bőség zavarában hirtelen alig tudtam eldönteni melyiket válogassam be, de végül Ő nyert. :)

    VálaszTörlés