Oldalak

2014. január 5., vasárnap

Jöjjön akkor...

... amit ígértem :o)

Szóval az úgy volt (ahogy a fb-on is beszámoltam már róla), hogy hatalmas adag, csodaszép textilbőrre tettem szert valamivel karácsony előtt...
Arról már nem is beszélve, hogy újfent berendeltem hatalmas mennyiséget a legújabb megjelent designer textilekből is...

Kell-e mondanom, hogy alig vártam, hogy szabhassak, nyirkálhassak, varrhassak?
No, hát ha már lúd, legyen kövér... így aztán gondoltam egyet és csináltam egy olyan táska fazont, ami eddig még nem volt... vagyis nem is a fazon új, hanem a méret, és a forma.. na, így helytálló a kijelentésem ;o)

Soha nem sikerült még vennem okker árnyalatú textilbőrt... mígnem decemberben "szembejött" velem :o) Pfff... ennek is klassz története van... válogattam az üzletben, soroltam az eladónak, hogy ebből és ebből és ebből és hűűű még ebből is és ebből is és és és és jéééézusoooooooom hát ebből meg pláne... szóval ahogy elkezdtük a hengereket pakolni, amiben az én édeskedvesszerelmetes Férjem segített lelkesen... és adogattuk az eladónak, aki mosolyogva és csudakedvesen vágta és tekercselte és vágta és tekercselte... pénztárhoz el, számla rendezve, üzletből ki, kocsihoz eltrappol, hátsó ülésre textilbőröket finoman elhelyez... majd mikor kész... egyesével kihajtogattam a sarkokat... jól van na, bevallom... gyönyörködtem... és őrületes hiányérzetem volt...
Kétségbeesetten édeskedvesszerelmetesre nézek nagy és kerek szemekkel... majd kicsinyt sikoltva felkiáltok: "hol az okkereeeeeeeeem??????"
Édeskedvesszerelmesem rám néz pajkosan, mosolyogva, majd azt mondja: "csukd be az ajtót, megyünk vissza... azt nem vettünk" :o) :o) :o)

Bő lére eresztés ma is megvolt, mutatom hát, hogy mi született elsőként ebből a "jajjdenagyontetsziknekem" árnyalatból :o)

A designer pamut, amit használtam, Amy Butler munkája és a Fabrika Shop-ban vásároltam ;o)
Állítható vállpántja szintén textilbőrből készült, és ahogy látható is, a táska hátsó felén is van egy cipzáros zseb. Emellett a táska belsejében egyik oldalon egy cipzáros, másik oldalon egy osztott zseb kapott helyet :o)

Méretét tekintve az alábbi paraméterekkel rendelkezik:

Szélessége alul: 22 cm
Szélessége felül: 30 cm
Magassága: 36,5 cm
Talpszélessége/Mélysége: 11 cm




1 megjegyzés: