Oldalak

2014. január 3., péntek

Hmmm....

... nos igen.
Eltűntem.
Jó időre...
Lett volna miről írnom, lett volna mit mutatnom, de a történet ott kezdődik, hogy sokszor nem volt időm/lehetőségem fotózni, így a már elkészült megrendelések úgy indultak útjukra, hogy semmilyen módon nem örökítettem meg őket.
Ha lett volna időm fotózni, akkor meg általában az időjárás nem volt kegyes hozzám, és búvalbélelt, színtelen fényképek lettek volna ha... ha nem lettem volna magam is búvalbélelt a búvalbélelt időjárástól :o)

Meg aztán ugye itt voltak azok a nyavajás migrénes fejgörcsök is...
Hátráltattak nagyon, de leginkább megkínoztak...
(Érdekes egyébként, hogy az égiek kegyesek voltak hozzám, mert sem szenteste, sem pedig szilveszterkor nem kellett kínlódnom, érezhettem a családi együttléteket, a családi vacsorá(ka)t, a nevetést, a jókedvet :o)

No, de a lényeg, hogy az új év újult erővel indult, varrmányoltam is jócskán sokat, illetve a megrendelések megszaporodása okán félbemaradt - csak úgy készült - táskákat el tudtam készíteni.

Szóval van mit bepótolni, legalábbis ami a képes beszámolókat illeti...

Talán emlékeztek a Midi Bag modellre... ez az a táska, ami az óriás pakolós és a Mini Bag között helyezkedik el valahol félúton... nem túl nagy, nem lehet dagadtra degeszre gyömni, ámdeviszontellenben mégis elnyel annyi holmit, ami a normál hétköznapokon szükséges lehet :o)

Nos, ezek voltak, amik "csak úgy" varródtak, és bélés nélkül árválkodtak, sorukra várva:

A táska fekete textilbőr és amerikai designer pamut (már nem kapható, nem tudom linkelni, bocsánat!) felhasználásával készült. Merevítve van kellően ahhoz, hogy tartása legyen ;o)
Ennek a három (igen, mert összesen három van) táskának a hátulja kapott egy mély zsebet, amibe zsebkendőt, vagy akármi egyebet lehet pakolni. Emellett természetesen a belső részben van egy osztott, illetőleg egy cipzáros zseb is ;o)
Állítható pántja - 3 cm széles - fekete hevederből készült.
 
 
Következő "csak úgy" táska alapanyagául pedig szintén amerikai designer pamut (ami a  Fabrika Webshopból származik) és fekete textilbőr szolgál.
Pántja állítható, hátulján egy mély zseb, belsejében pedig egyik oldalon osztott, másik oldalon cipzáros zseb szolgál arra, hogy a holmit rendszerezve tudjuk tárolni ;o)
 



És végül az utolsó még tavaly elkezdett, de idén befejezett táska, aminek paraméterei mindenben megegyznek a fenti kettőével ;o) És ez a designer textil sem kapható már, így nem tudom belinkelni, hogy hol lehet(ett) elérni... elnézést.





1 megjegyzés: