Oldalak

2014. január 5., vasárnap

Tovább is...

... van :o)
Mondjam még?

Bár őszintén szólva... mivel tegnap a fb-on már mutattam, lehet, hogy itt már kevés érdeklődésre fog számot tartani...

Mindegy, nem hagyom el a blogot :o)
(és egyébként is, lehet, hogy van, aki olvassa és nincs fb profilja ;o)

Szóval ez is egy újabb méret, némileg más kinézet, szóval bevezetésre került :o)

Sötétkék textilbőr, gyönyörű designer pamuttal, ami szintén Amy Butler fantáziáját dícséri és naná, hogy ez is Fabrikáéktól van ;o)
(mondom, hogy egy nagy hatalmas adaggal szermányoltam ezekből a gyönyörű designer anyagokból... hahhh, ha tudnátok mennyi van még, ami vár a sorára.. és már megjelentek a webshopban a legújabbak is.. két napja győzködöm magam, hogy "nem, nem szükséges rendelni..." naná, hogy nem bírom ki... holnap munkanap, megy is a megrendelés ;o) csak az a baj, hogy képtelen vagyok olyan sebességgel varrni, hogy mindig minden újdonságot elvarrjak, mire megjelennek az újabbak, így aztán csak halmozom, halmozom, de egyszer majd úgyis rájövök, hogy miképp tudom a nap 24 óráját kinyújtani mondjuk 72 órásra, és akkor becs'szó, utolérem magam :o) :o) :o)

És akkor a képek:


Állítható vállpántja textilbőrből készült :o)

Igen... a zseb ügy... imádom, hogy már ezt is tudom, úgyhogy ahogy eztán minden, általam készített táska fog kapni, úgy ez is kapott egy cipzáros zsebet kívülre ;o)

 
A táska természetesen cipzárral záródik - ahogy egyébként minden táska, amit készítek, hacsak nem mágneskapoccsal kérik - és belsejében egyik oldalon egy cipzáros, másik oldalon egy osztott zseb található :o)
A 16 éves nagykamaszom, aki egyébként jelenleg egy tipikus antinő (farmer, póló, hatmillió bőr karkötő, tornacipő, és kockafej :o) :o) :o) szóval azt mondta, hogy ez tök tuti* :o)
 
Méreteit illetően:
 
Szélessége alul: 23 cm
Szélessége felül: 30,5 cm
Magassága: 27 cm
Talpszélessége/Mélysége: 10 cm
 
 
* vagy valami ilyesmit :o) mindenesetre nagyon tetszett Neki, sőt, azt mondta, hogy az összes közül ez tetszik a legjobban :o)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése