Oldalak

2013. november 6., szerda

Vannak olyan...

... helyzetek, amikor meglátni és megszeretni egyetlen pillanat műve...

Ez is egy ilyen helyzet volt ;o)

Már írtam róla többször, említem most is, hogy a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület a közelgő koraszülött világnap alkalmából játékot hirdetett, összekötvén a hasznost a kellemessel ;o)
Eszter barátnőmmel felajánlottunk a nyeremények sorába egy táska-notesz szettet...
Játékfelhívás és részletek: itt elérhető
A szett, amit felajánlottunk: itt látható ;o) de emellett a fődij egy wellness hétvége, és holnap (2013. november 7.) éjfélig még lehet nevezni ;o) Szóval, ha eddig nem, még simán megtehetitek, hogy kattintotok néhányat :o)

És.. amellett, hogy szerettem volna a figyelmet felhívni ismét a játékra, ugyebár utaltam a táska-notesz szettre is... természetesen facebook oldalamra is felkerült a játékfelhívás... és épp, hogy csepp idő eltelt, érkezett egy megkeresés... "úúúgy szeretnék egy ilyen táskát... pontosan ugyanilyet"

No lám, van, aki nem bízza a véletlenre, had' ne mondjam, nem kacérkodik Fortunával :o)

A táska elkészült... mégsem pontosan ugyanolyan lett... szép is lenne ;o)
(és megsúgom... a belseje teljesen más ;o)

Csokoládébarna és bézs kordból készült, Mini Bag fazonú táska. Vállpántja állítható, belseje pamutvászon, mindkét oldalon osztott zsebekkel, és kulcstartó karabínerrel ;o)
Az óarany színű (vagy bronzos?) szalagot nagyikámtól kaptam, nem mai "termék" viszont gyönyörű, és amiért különösen becses számomra.. az egyrészt a kora, másrészt, hogy nagyim megvigyázta és rám gondolt, mikor a kezébe került néhány hónapja.. :o)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése