Oldalak

2014. május 5., hétfő

Ismeritek...

... a rukkolát?
Jajj, nem a zöldségre gondolok hékás :o)
Azt (kis túlzással) mindenki ismeri... én a virtuális könyvcseréldére gondolok... erre itt ;o)

Az ötletgazda, a fő kiötlő, kitaláló és megvalósító az én Gabi barátosném, akivel anno 2004-ben és 2006-ban is együtt pocakosodtunk és minden kapcsolatunk legeleje egy virtuális szoba volt az Index-en. (Jézusmáriaszentjózsefésjesszumpepi, de régen volt)

Szóval a rukkola egy olyan őrületesen és zseniálisan kitalált és felépített "találmány", aminek a lényege, hogy a megunt könyved a "közösbe bedobva" felajánlod ingyen és bérmentve, cserébe mások ugyanilyen könyveiért. Senki nem kér senkitől pénzt, csak a postaköltséget állja a feladó, ha egyébként nem megoldható a "happonton" történő átadás-átvétel. Ja, hogy mi ez a happont? Na ez a másik, amiért imádom az egészet. Zseniálisan szellemes szavakat használnak, amik egyébként belegondolva, totálisan logikusak. Előrukkolsz a már százszor kiolvasott könyveiddel, amit mások elhappolnak (ezután már Te is elhappolhatod a másét ;o) A közösség tagjai a rukkolinák és a rukkolérók :o) És ezért happont a happont :o)

De, hogy tulajdonképpen miért is írok erről ilyen terjedelmesen?
Nos azért, mert amíg ezt a táskát varrtam, folyton Gabi és az Ő ötlete, vagyis a rukkola járt az eszemben, a gondolataim közt. Szerintem ilyen táska - minimum - kötelező viselet minden rukkolinának (és kötelező minden rukkolérónak ilyet venni a párjának :o) :o) :o)

Szóval, ha még nem ismeritek, bátran nyissatok be ebbe a virtuális közösségbe, nézzetek szét, hátha kedvet kaptok Ti is... mert olvasni jóóóó :o)

Jaaa, igen, a táska :o)

Íme:

Ritkán használom ezt a kék színű textilbőrt, mert bár gyönyörű (és a megszokottan jó minőségű), de nagyon nehezen fogad el bármiféle textilt...

Ezúttal viszont ezt a Michael Miller designer textilt szinte "felvette" :o)
Imádom ahogy a lányok a fán csücsülve, láblógázva olvasgatnak. Tündérinek találom, ahogy mellettük, a kötélen, kötegelve várják Őket a többi könyvek. Mivel jómagam is szeretek olvasni, imádom a könyvek illatát, tapintását, na pláne, hogy közel áll a szívemhez ez az anyag.
Nelliéktől van, naná ;o)

Szóval akkor, hogy stílszerű legyek... lapozzunk...





És a részletek...

... a szalaggal átfűzött könyvkupac...

...
... a fa törzsébe vésett szöveg... fantasztikus...




Ájlávit :o) :o) :o)

Technikai információk: Medium Bag méretű, 3 cm széles, textilbőrből készült pánttal, ami szükség szerint állítható, avagy lecsatolható, 3 cm széles fülekkel, ami által a táska vállra vehető, kívül és belül egy-egy cipzáros zsebbel (belül +1 osztott zseb is), színben harmonizáló belsőrésszel, imádnivalóan olvasmányosan :o)


(egyébként meg az éjjel megszületett a negyedik gyermekünk is... kislány... száznyolcvanakárhány centi "hosszú" a súlya meg nagyjából... hátőőőő... ingadozó... a szülés so-so zökkenőmentesen  zajlott, bár 2 óra alvásdeficitem keletkezett az éjjel 2-kor történő ágybacsoszmorgás következtében...)



7 megjegyzés:

  1. Kék is, könyves is :-), ez a táska mindent tud! Ez a rukkola pedig nagggyon jó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naugyehogyugye ;o)
      Es koszonom, nagyon orulok, hogy Neked is tetszik :o)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. ... big hág from mí tu jú :o) :o)

      Koszonom Barbi <3
      (olyan jo, hogy itt vagy... )

      Törlés
  3. Kedves Szilvia!
    Az lenne a kérdésem, hogy ez a táska vagy ilyen mintájú vásárolható-e nálad? :) Egyszerűen beleszerettem! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fofki :o)

      Megvan, épp a meskára töltöttem volna fel, viszont nem teszem, ha írsz nekem a szilvafolt kukac gmail pont com címre ;o) Ott megbeszéljük a részleteket :o)

      Szép estét Neked,

      Szilva

      Törlés
  4. Kedves Szilvia! :)

    Az lenne a kérdésem, hogy megvásárolható-e a táska, vagy egy ugyanilyen, ha már nincs meg? Egyszerűen beleszerettem! *.*

    VálaszTörlés