Oldalak

2012. július 20., péntek

Hááát Izsák :o)

Avagy hátizsák, amit Gigi lányomnak varrtam, és hátiputi, amit Andris fiamnak. Ezen kívül van egy ami jelenleg UFO (unfinished object), a belsejét kell befejeznem   :o)

Gigié:

Ezen a képen  (  is  )  látszik, hogy a pánt nem hevederből, hanem a táska anyagából van készítve, plusz vastag vlies-el bélelve..... viszont a bevarrás igen amatőr módon készült, ezen változtatni fogok, ha valaha még varrok hátizsákot   :o)   És már azt is tudom, hogy hogyan és mit   :o)

A táska egyébként a külső - merevítés nélküli - textilből, a vastag vliesből és a bélés anyagából " áll ". Hogy egyben legyen, a kislányom hátával érintkező felületen szabad gépi tűzéssel " egyesítettem " a három réteget, míg az elején a zseb levarrása biztosította a három anyag " egybekelését "  Így nem ficereg el a bélés, mosható is  :o))))   Ami egyénként itt már nagyon rá is fért volna, dehát férfi szem nem képes meglátni azt, amit a női szem egyből kiszúr, így mikor Férjem fotózta, fel sem tűnt neki, hogy ez bizony _koszos_

Andris hátiputija, ahogy írtam is, a térdén kiszakadt farmernadrágjainak újjászületése  :o)
A bélése, és díszítésre használt textil nem újrahasznosított, de minden egyéb része igen...
Az osztálykiránduláson avatta fel   :o)))   És azért van bagoly rajta, mert nagynak tűnt a zseb és üresnek, és nekem egy nagyon okos nagyfiam van, aki bizony kitűnő lett év végén, és most muszáj itt is büszkülnöm vele, mert könyvet is kapott, meg izééé.....  eldugultam, sok vagyok mára   :o)))





És akkor a befejezetlen szimfónia hátizsák, mint jelenlegi egyes számú - és egyébként egyetlen - UFO-m  :o)))





Nos, nagyjából ennyi...nem tökéletesek, de a magoncaim boldogan, mosolyogva vették birtokba (ki-ki a sajátját), és ez mindennél többet jelentett  :o)))





6 megjegyzés:

  1. Azt a virágos mindenségit! Jutott hirtelen eszembe a lánytasiról, mikor megláttam!
    Nagyon jó kis táskák ezek is, ezúton is gratula!
    Annyira ügyi és kreatív vagy! És az a sok kis rávarrt minta az UFO-n....
    Le a kalappal, komolyan!

    VálaszTörlés
  2. Oh Szilvi!
    Nagyon aranyosak,gratulálok! Jó "Nálatok" magoncnak lenni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :o)
      (nem vagyok rá büszke, de azért szoktam ám kiabálni is velük...olyankor biztos nem élvezik annyira, hogy én vagyok az anyjuk :o))))

      Törlés
  3. Nagyon ügyes vagy. Az UFOnál nem takarja nagyon a mintát a fül?

    Gratulálok az okos nagyfiúhoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De-de, nekem is ez a bajom, és eddig messze kerül a kreativitás ez ügyben :o((

      Egyszerűen nem tudom, hogy fejezzem be...

      Kicsit pironkodom ám Andris teljesítményét illető dicsekvésem miatt. Mert bár nagyon büszke vagyok rá, azt gondolom, ez nem érdekelhet mindenkit.... de ha egyszer úúúúgy kikívánkozott :o)))

      Törlés