Oldalak

2012. július 19., csütörtök

Flowers...

...forever  :o)))

Mentségemre szolgáljon, hogy azért az illem kedvéért biggyesztettem két db szirmos szépséget is  :o)
Nagyon rákkattantam erre a virágos témára, ugye?
Pepecs munka, lassan készül, de a végeredmény kárpótol  :o)
Ennek csak egyik felén van kiskert.

Ezt a - valóságban igazi - napsárga anyagot már régóta "nézegettem"..... eddig csak díszítettem vele, most azonban megragadtam a grabancát és jó nagy darabokat nyiszáltam belőle ... hiába no, ha egyszer megszáll az ihlet ....

Egyébként Veletek nem szokott előfordulni, hogy a hulladékgyűjtő / szöszös bödön mélyén leltek olyan kombinációira a textileknek, amik annak előtte meg sem fordultak a gondolataitokban, s melyek oooolyan iramban lódítják meg a fantáziátokat, hogy győzitek az ollót csattogtatni, és a varrógép pedálját nyomni?  Velem ez már sokszor előfordult, konkrétan ebből a napsárga anyagból, egy aprócska fecni pihent egy piros pettyes - szintén aprócska - nyiredéken...  és akkor szemem csillant, elő az anyagokat, egymás mellé illeszteni, és hajrá-hajrá..... és íme:




Bronzos árnyalatú mágneszárral záródik (mert a boltban, ahol vásárolni szoktam ezeket a bazbilingákat, elfogyott az ezüst színű), és ebben is ott a belső zseb, de későn kaptam észbe, hogy esetleg ezt is a másik pettyessel kellett volna... sebaj, így történt, megtörtént, remélem szeretitek úgy, mint én  :o))

Van még más is...
többek között befejeztem a celeb cicás kedvenc textilest is, és van nekem egy felnőtt táskám... kék pillangókkal...de....van belül valami érzés...nem tudom megmagyarázni...kedves - számomra nagyon is kedves - ember ihlette, de azt gondolom, hogy a kék pillangón kívül nem sok köze van az illetőhöz....ezért aztán nem merem egészben megmutatni...

Ha elfogadjátok, megmutatom szívesen részleteiben, hogy legalább arról kapjak valami visszajelzést, hogy az elgondolás nagyon gyermeteg-e vagy az út amin elindultam mégis helyes, csak épp nem a jó irányba fordultam az útelágazásnál :o))))))



3 megjegyzés:

  1. Drága Szilvusom, mutasd azt a pillangós csodát! :D
    Gyönyörű ez a napsárga virágoskert!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Vic és Laura Kamilla Fairy :o)

    Érdekes, hogy amikor kicsit zongora üzemmódban vagyok (azaz le vagyok hangolódva :o)))) nos olyankor merészebben nyúlok a vidám, harsány színekhez... mintha ezek gyógyítanának.... vagy hülyeség?

    VálaszTörlés