Oldalak

2013. július 8., hétfő

A nagy alma...

... avagy New York :o)

Van nekem egy nagyon kedves vásárlóm, aki két táskát vásárolt már tőlem, s ezen táskákat bizony - nagy büszkeségemre - New York utcáin viseli. No, nem mintha nem lenne épp oly' büszkeség számomra, ha egy munkám felbukkan akár Karakószörcsök utcáin, szóval azért ezt szögezzük le... de ugye NY számomra egy elérhetetlen misztikus "valami", talán értitek, hogy ezen büszkeségemet így, ily' módon kiemelem ;o)

No, de amiért ezt ilyen részletesen elmeséltem... nos azt történt, hogy ezen kedves megrendelőm, nem különben kedves sógornője, meg szeretné lepni egy általam készített táskával :o)

Persze nem bízta a véletlenre, így tulajdonképpen konkrétan megbeszéltük, hogy mely táska volt "szerelem első látásra" annyira, hogy készüljön egy reprodukció :o)

Nem teljesen ugyanaz, mondanom sem kell, ugye?
A színösszeállítás, a virágmotívum ugyanaz (persze a tulipánok kócos szárai dafke nem ugyanolyanok ;o) viszont pl. a bélés színe eltér, a reprodukció zippzáros, míg az első darab mágneskapcsos.... ja, és a pánt saját anyagából készült, tehát kord, de nem is sorolom tovább, jöjjenek a képek:

 
 
 

 
 
 
 

1 megjegyzés: