Oldalak

2013. február 2., szombat

Képzeljétek...

... érkezett egy különleges megkeresés...


Ennek a táskának a "mintájára", tulajdonképpen ez által ihletet "lopva" készítenék-e egy laptophoz való tartót. Nem, nem táskát, csak afféle "karom alá kapom, és az oldalamhoz szorítom" alkalmatosságot... fülek és farkak pántok nélkül ;o)

Mit ne mondjak, meglehetősen felcsigázott a megkeresés, így aztán azon túlmenően, hogy (önmagamat meghazudtolva) nagy bátran igent mondtam, üstöllést nekiálltam tervezgetni, hogy akkor most mit is, és egyáltalán hogyan, és mit mi után...

El tudjátok képzelni, mit össze agyaltam rajta?

Nos... így állok jelenleg, és a fotót elküldve a "bátor" vállalkozónak, abszolút pozitív visszajelzést kaptam :o) Szóval most nagyon fent lebegek újra... vagy talán még mindig :o)

Elnézést előre is, a képek a varrós asztalomon készültek, még akkor, amikor a bélés nem volt a helyén :o)

Az első kép egy közeli, ámdeviszontellenben vakus fotó:

Vaku nélkül, borongós időben, lámpafénynél:
Újra az örök és úgy tűnik elmaradhatatlan ellenség társ, azaz a vaku használatával:
 
Mondom, még nincs kész... a bélés már bele van varrva, most azt kell kiötlenem, megálmodnom, hogy az alján, mi módon varrjam össze, hogy aztán ki is merjem adni a kezemből...
 
 
 
 

2 megjegyzés:

  1. Biztos vagyon benne ,hogy szépen megoldod a feladatot ,nagyon tetszik szép munka!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Éva :o)

      (Közben észrevett a Férjem rajta egy apró hibát, nevezetesen, hogy szemből nézve jobb oldalon, nem jön össze vízszintesen a textilbőr "vonala" elöl és hátul... szóval ha a zippzár felől, vagyis oldalról nézem, a hátulján a textilbőr cca. 3 mm-el feljebb van, mint elöl...így eldöntöttem, hogy nem adom ki a kezemből, újravarrom, ezúttal még sokkal jobban odafigyelve.)

      Törlés