Oldalak

2013. január 8., kedd

Nos a képek...

... itt vannak :o)

Nem ér nézni a varrós "műhelyem" polcait... azok ugyanis egy korábbi IKEA polcrendszer polclapjai, az újrafelhasználás jegyében :o) Ez van, ugyan meglehetősen eklektikus a nappali bútorzata általuk, de a célnak tökéletesen megfelelnek :o) Pláne, hogy mióta megvannak, nem a vasalóállványomon tartom a textileket ;o)

Ez az a gyönyörűséges fűzöld, amit Tündértől kaptam, és akinek örökre hálás leszek érte :o)
Persze a fotó színhelyessége több, mint röhejes... Talán holnap, ha kész leszek vele, sikerül jobb felvételt készítenem Róla :o)

Csak a táska külső része (héja) van kész, de holnap nagyon fogok igyekezni, hogy ezt is befejezzem.
Tekintsétek őket afféle werk-fotóknak ;o)



 
És még mindig nem tudok normál módban képet feltölteni... minden alkalommal át kell állítanom HTML-be, mert ily' módon valami csoda folytán szó nélkül tűri a képfeltöltést a blogger...
Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem :o)
 
 
És ma csudajó híreket kaptam, amitől kicsinyt boldogabb vagyok, mint tegnap a nap azonos időszakában, a délutánom / kora estém pedig fantasztikus volt, minden félelmem ellenére.
Köszönet érte!
 
Holnap is jöttök ugye? Én várlak Mindőtöket szeretettel, most pedig gyorsan elküldöm a posztot, mielőtt lemerül a notebook akkumulátora... végtelenül fáradt vagyok, és ilyetén módon lusta is, hogy hálózatra tegyem :o)
 



2 megjegyzés:

  1. Ismét gyönyörüt alkottál! A virágok különösen tetszenek, ahogy a szárak egymást érintve hajladoznak....szóval a vonalvezetés, na, az nagyon elegáns :) Ez a zöld valóban szép!
    Ami a bloggert illeti, nálam is vacakol; a profilba (gmail) viszont fel tudtam tölteni a képeket (google+, azt hiszem), és onnan már engedte a postba is feltenni. Ki érti?
    Nagyon örülök, hogy jobb a kedved! Jó pihenést!
    Szeretettel, Kinga

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, hogy itt vagy újra :o)
      És külön öröm, hogy Neked is tetszenek a virágok szárai... most kicsit ebbe vagyok belepistulva :o) Most kicsit haladok ezen az úton (is)... aztán majd kiderül hova jutok el általa :o)

      Ami a bloggert illeti... no igen, nem egyszerű, egyenlőre a HTML-be állítgatást alkalmazom, közben másutt is olvastam, hogy vacakol, szóval nem az én készülékemben van a hiba.. ami azért bíztató számomra.. majd helyrejön egyszer :o)

      Puszillak,
      Szilva

      Törlés