Oldalak

2012. július 20., péntek

Szemérmes...

...képek következnek, ama bizonyos kék pillangósról...


Apró cikk-cakk öltésekkel szabtam a pillét, emiatt - számomra nem tetsző módon - sajnos nem mindenhol tökéletes az anyagszélek fedése   :o(
A használt cérna természetesen nem világítós csitti-fitti madzag, hanem halványkék, de a vaku ezúttal is kicsit erőszakosabb volt a kelleténél  :o))))))  és ez sült ki belőle... hogy a csuda vinné el (azt a nőszemélyt, aki nem tud fotózni: jelesül engem :o)))))))))))))))))
A virág alatt fűszálak   :o))

No, ezen néhány képből látszik, hogy ez a tás a szerelemtextil csudiszép kék árnyalatából és - tojáshéjszínű textil híján - púderrózsaszín árnyalatú anyagból került összeállításra. Ha, és amennyiben lett volna drappos anyagom, tutira azt használom a felső részhez, de nem volt, így elégedett sem vagyok..... sőt.....

A belső bélés drapp-fehér apró kockás textil, mágneszár biztosítja a záródást, a füle több, mint fél méter..... ja és négy belső zsebe is van   :o)))))))

No akkor had' halljam a kritikákat (vitriolos üvegcse tetejét zárva tartani, a lelkem érzékeny!), észrevételeket, tanácsokat.... mert valami nem jó, érzem, látom, csak nem tudom szavakba önteni, megfogalmazni.

Szilva


8 megjegyzés:

  1. Hát, jöjjön az ítélet ;)
    A pillék fantasztikusak, (bár varrói szemem nincs, mert varrni sem tudok, de nekem nagyon tetszenek) a táska bolondos-hóbortos lehet egészében nézve, ahogy elképzelem. Én egy hóbortos strandolásra nagyon el tudnám képzelni, beledobálva kulcsot, telefont, napszemcsit, fürdőrucit, naptejet stb. ami belefér :) Nekem ez jut róla eszembe, remélem nem haragszol érte.
    Pusz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy-dehogy, örülök, hogy legalább ötlet van a használatát illetően :o))

      Pusz!

      Törlés
  2. Szerintem túl kritikus vagy magaddal (mondom én:D).
    Azok a fűszálak...jó aprólékos vagy ám.
    Amúgy hátitatyó varrásán nem gondolkodtál. Fiúcskák szerintem inkább hordanák (9 hós miniférfi anyukája vagyok)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igazad van, valóban kritikus vagyok magammal szemben, s ezt mindig azzal szoktam elütni, hogy "...á dehogy, csak maximalista..." ami miatt bizonyos esetekben képes vagyok magamat teljesen leépíteni... mármint önértékelésileg...

      Varrtam már a magoncaimnak hátizsákot :o)
      Remélem nem bánod / bánjátok, de jó is, hogy említed... még néhány hete Férjem lefotózta, én meg jól elfelejtettem őket.

      Giginek új textilekből, Andrisnak viszont abszolút öko-szellemben, a kitérdesedett farmernadrágjaiból varrtam. Gigié kisebb, 6 éves méret :o) Andrisé nagyobb, 8 éves - iskolás nagyfiúknak való - méret :o)))

      Megyek, gyorsan ki is posztolom (húú, de idegen tőlem ez a fajta beszéd illetve írásmód :o))))

      Törlés
  3. Merre posztoltad a hátitatyókat, drága Szilvusom? Én nem látom egyiket sem, pedig nagyon kivácsi vagyok ám rájuk!
    Puszi!

    VálaszTörlés
  4. Egyébként, szívesen látnám egészben is a tatyót ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ok, értettem, hamarosan frissítem, és feltöltöm a képet, amin egyben is látszik.

      Törlés