Oldalak

2012. július 16., hétfő

Elhanyagoltam...

... a blogot, de mondhatnám úgy is, hogy a klaviatúrával nem kerültem közelebbi kapcsolatba az elmúlt néhány napban...

Először is, az embert próbáló forróság, ami a mi (panel) lakásunkban (is) szinte már kibírhatatlan volt. Másodszor és az előzőekhez szorosan kötődően, mivel az én varróműhelyem - egyéb hely hiányában - a konyhaasztal, a konyha pedig eredeti funkciójából kifolyólag amúgy is egy meleg helyiség, szóval akármikor nekigyűrkőztem a varrásnak, néhány perc elteltével dőlt rólam a veríték, még úgy is, hogy egy szál pendejben nyomtam :o))))

Aztán kórházaztunk 3 napot kicsi Gigimmel (semmi gond, minden rendben, illetve reméljük az odafigyelésnek és a gyógyszereknek köszönhetően minden rendben lesz), ami szintén azt eredményezte, hogy csak fejben varr(hat)tam... Ez egyébként sok szempontból nem baj. Először is, a gyerek az első, és bár volt idő, mikor ezt nem mertem felvállalni (munkahelyen), ma már 100%-ig vállalom ezt :o) Szóval a kórházban való ücsörgés és aggodalmaskodás során, míg az én kis magoncom csendben lóg-a-lába-lóga-t játszott, magam elé "meredve" szültem az új ötleteket, varrmányokat....

Éééééés....néhány napja erőteljes lehűlés következtében a varrógép beizzítva, új tervek, gondolatok - részben - megvalósítva :o) Úgyhogy este nincs menekvés, elárasztom a blogot képekkel (remélem mindenki örömére :o)

Addig is szép, mosolygós napot kívánok Mindenkinek!

Szilva

1 megjegyzés:

  1. Bizony.. bizony... ! :) Kérünk szépen sok szép nézegetni valót ! :)

    A nagy hőség szerintem mindenkit hátravet egy kicsit... én is iszonyúan szenvedtem.. és ez nem igen kedvez a munkamorálnak :)

    A kommentelés kapcsán pedig annyit szeretnék mondani.. hogy mostanában minden blog csendesebb üzemmódban működik kicsit... kevesen kommentelnek...... meg a nyári szünet időszaka... ez benne van a levegőben.... :) Úgyhogy idővel jönni fognak azak az olvasók... és írni is.. ebben biztos vagyok! :)

    VálaszTörlés