Oldalak

2015. október 16., péntek

Kelméből készült...

... bizony, méghozzá Kell-me kelméből :o)

Évinek, a Kell-me webáruház csupaszív tulajdonosának, szívvel és lélekkel, őszinte szeretettel :o)

És még mielőtt rámsütitek, hogy összecsöpögöm a képernyőtöket blogot, elárulom, hogy eszemben sincs. Csupán olyan boldogság számomra az ilyen pozitív emberekkel való egy hullámhosszon lét, hogy ily' módon juttatom kifejezésre. Nem bírok megálljt parancsolni az érzéseimnek és pont ;o)
Mondjuk nem is akarok... hahahaa :o)

Őszintétlen lennék, ha nem tenném hozzá, hogy minden táska készítése során jelen van a lelkem és a szívem és minden táskát szeretettel készítek.... de... de pl. Évi azért kicsit más, mert bár személyesen soha nem találkoztunk, annyi, de annyi privát levelezést folytattunk különböző témák kapcsán, hogy meggyőződéssel állítom, jó ember :o)

Az anyagválasztás az Ő ízlését dícséri, én csupán a kivitelezésnél voltam jelen :o)
Ott viszont legalább nagyon :o)

Mindkét anyag (a barna textilbőr és a design textil is) fellelhető Évi webshopjában, szóval, ha valakinek kedve támad, ne habozzatok rendelni Tőle ;o)
(nem, nem vagyunk szerződésben, sem érdekem nem fűződik hozzá, egyszerűen csak... na, értitek...)

Évi kicsi táskát hord, mert aprócska gyermekei "miatt" pelenkázótáska alapjáraton van Nála, így az Ő táskája csupán a szokásos holmit (telefon, iratok, kulcs) kell elnyelje. Így aztán újra Mini Bag-re esett a választásunk. (Tényleg Évi... meg sem kérdeztem, hogy Mini vagy Midi... ámbátor már kész és Mini :o)

Íme:

Régen, nagyon régen készítettem az általam készített táskák belsejéről képet... most viszont indokolt volt, hiszen Évi kérésének megfelelően, a táska belsejéhez is a design textilt használtam :o)
S az alábbi képen látható a táska belsejében lévő cipzáros zseb is...
A táska belsejében, a test felőli oldalon (ez jobb oldali viseletre készült) található az osztott zseb telefonnak, iratoknak:

Évim... megtiszteltetés és határtalan öröm volt készíteni :o)
Köszönöm!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése