Oldalak

2012. augusztus 22., szerda

Végül...

...ez lett a nővérem ajándéka:

Fekete kordbársony, smaragdzöld pamutvászon applikációval, zöld alapon fehér pettyes pamutvászonnal bélelve. Két belsőzsebbel, állítható pánttal, és a zárást biztosító mágneskapoccsal....

Miééééééééért fordíhihihííííííítja eeeeeeeel?????????????????

És ezt is elfordította :o((((((((((((((((((((((((((((((
Segítsen valaki, és mondja el a titkot, hogy miéééért????

A fotókat amúgy a Férjem készítette, aki még kevésbé tud fényképezni, mint én (bocs Kincsem!), úgyhogy ez van, az ünnepelt már birtokba vette, ezért szervezést igényelne az újbóli fotózáshoz való táskaközelbe kerülés :o)))) Ahhoz meg én már túl fáradt, nyafka, lusta disznófülű kutyatatár vagyok :o)))))

Amúgy nővérem - látszólag - nagyon örült, bár igaz, ami igaz, Ő nehezen játsza meg magát, szóval, ha nagyon csalódott lett volna, azt bizonyosan észreveszem  ;o)))

Szilva








4 megjegyzés:

  1. Mert nem fért be a keretbe;-)... vagy túl nagy a képfájl mérete...

    VálaszTörlés
  2. Ha ennek nem örült, akkor vedd vissza és küldd el nekem! :) más... Nézd meg, hogy mekkorára kicsinyítetted, vagy mekkora képméretet enged feltölteni a blogspot...;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csillaglakó :)

      Csillogó szemekkel vette át, a szája a füléig ért...
      Boldog voltam, hogy örömet szerezhettem vele Neki... talán nem tudja, de - a gyerekkori örök háború dacára - az egyik legfontosabb ember az életemben, akit becsülök, de leginkább tisztelek... és igazán büszke vagyok arra, hogy Ő a nővérem :o)

      Amúgy körvonalazódik a bucimban egy fekete kordból varrmányolt táska, amit szeretnék ajándékként - játékban való részvételért cserébe - felajánlani.
      Gondolod, hogy jó ötlet lenne?
      A fekete viszonylag semleges... talán sokak tetszését elnyerhetné...

      Szét napot, estét!

      Törlés
  3. Szia Csillaglakó (de gyönyörű a neved :o)

    Köszönöm, igazad lehet (sőt biztosan igazad van), ugyanis soha nem méretezem át az eredeti képeket... valahogy azt gondoltam, ha valaki látni szeretné teljes valójában, tudja eléggé kinagyítani... vállalom, amit készítettem :o)

    Eztán odafigyelek mégiscsak a méretekre.

    Köszönöm mégegyszer!

    Puszi: Szilva

    VálaszTörlés