Oldalak

2012. augusztus 27., hétfő

A választás...

...a Férjemé volt, és meg kell mondjam, az üzletben kissé szkeptikusan mondtam igent...
...és kizárólag azért, mert az elmúlt 11 év megtanította, hogy nem szokott mellényúlni :o)

Nos, én személy szerint imádom... a kordot és a bélésül szolgáló pamutvásznat is... igen, azt is András választotta :o)

Ne tévesszen meg senkit, a táska nincs elszabva... csupán nyitott szájjal (mármint nem az én szám volt nyitva, hanem a tásé :o))) kissé felülről fotóztam, hogy együtt látszódjék a őszi-vörös kord és a táska béléséül szolgáló csodálatos színű pamutvászon:
Összecsatolva:
Belseje:
(és most már biztos vagyok benne, hogy a blogspot ki nem állhat engem a rengeteg képfeltöltésért, hogy ezt is elforgatta, de innen üzenem neki, hogy toll a fülébe és lócs*cs a markába :o)))
 
Erről nem teszek közeli mintás képet, ugyanis a fotóapparát olyan ocsmány módon eltorzította a színeket, hogy az már-már bicskanyitogató...  :o)))))
 
Ez a táska minden paraméterben megegyezik a most készült táskákkal, kizárólag annyi a különbség, hogy a füle nem hevederből, hanem a táska anyagából készült :o))
 

2 megjegyzés:

  1. ... az az igazság... hogy én például szeretem, ha a táska anyagából készül egy fül. utálom a hevedereket.. mert nem barátságosak, és nem természet közeliek... de talán más szereti! :)

    Úgyhogy nekem ez a táska a No.1 egyenlőre :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén szólva én is jobb szeretem, ha saját anyagából van a füle készítve... úgy harmónikus, egységes az egész. A két drapp táskához egyrészt azért tettem hevedert, mert van itthon, és bár igaz, hogy enni nem kér, nem szeretem soká nézegetni az efféle bazbilingákat, amint tétlenül kukkolnak felém a fal felől :o)))) másrészt próba cseresznye alapon...

      Viszont ebben is egyetértünk, és köszönöm a megerősítést, hogy nem érdemes erőltetni...

      Pusz: Szilva

      Törlés