Oldalak

2014. július 24., csütörtök

Woooow...

... tisztára, mintha meghaltam volna...

Olyan elhagyatott lett a blog, hogy félelmetes... persze szerencsére (és ez esetben ez szigorúan idézőjelben értendő) csak általam, mert Ti a statisztika szerint itt voltatok, sokan voltatok, amit ezúton is köszönök.

Némi magyarázat, amit a facebook oldalon már jeleztem is az imént, szóval az általam használt laptop megadta magát. Pontosabban a laptop működik, csupán a képernyőn nem látszik semmi... és bár tudok vakon gépelni, annyira azért mégsem, hogy teljes sötétségben "működjek" :o)
A táskák persze készültek, szebbnél szebb színekben, naná, és bár nyár közepén járunk, abszolút nem késő akár most egy új táskát beszerezni július végére és augusztusra. Meg szeptemberre. És októberre is persze ;o) Jöhet még indián nyár, nemdebár?

No, de locsogás újra és megint...
Cccc... elfelejtettem mondani, hogy kölcsön laptopon dolgozom, amit nem érzek magaménak, pláne, hogy egyik rossz tulajdonságom az, hogy a szokásaim rabja vagyok. Nehezen engedek el megszokott mozdulatokat, megszokott helyeket, megszokott "programokat". Nem, az újabb verzió kedvéért sem. Márpedig ezen a laptopon, amin most klimpírozok, pl. a képszerkesztő is újabb verzióban van fenn és bár megtalálok mindent, de nem a megszokott kép fogad, ami frusztrál*

És akkor bele a lecsóba...

Emlékeztek bizonyára a blogszületésnapi játékra.

A játék egyik nyertese Évi** volt, akit legnagyobb lányom (Luca) sorsolt ki. Volt nagy öröm, volt egyeztetés is,  meg tanakodás, aztán végül megszületett Évi táskája:

Ultra Mini Bag kivitelben készült, mert Évi így kérte, hiszen aprócska baba érkezett a családba nemrég, így pelenkázótáska (úgy értem pakolós méretű) már van.
A táska hátsó részén, apró mérete ellenére helyet kapott egy cipzáros zseb is, ahogy a belsejébe is került egy zárható zseb ;o)
Pántja állítható hosszúságú.
A táska jobb oldalon való viselésre készült Évi kívánságának megfelelően (ez azért fontos, hiszen a cipzárak nyitását ehhez kell igazítani ;o)

Évusom, most látod először... remélem elégedett vagy, s elégedetten veszed majd kézbe is, hogy aztán majd örömmel vedd a válladra :o)






* magyarul megmondva: topává, bénává, lassúvá tesz...
** Évi üzemelteti a Kell-me webshopot, ahonnan gyönyörű designer textileket rendelhettek ;o)

2 megjegyzés:

  1. Drága Szilvi!
    Imádom! Gyönyörűséges lett!!!
    Köszönöm ;-)
    Évi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor megnyugodhatok :o)
      Fogadd szeretettel... ahogy készült :o)

      Törlés