Oldalak

2014. július 25., péntek

Újra Párizs...

... mégpedig egy megrendelés érkezett e tekintetben :o)

És ami az én szívem és lelkem mindig megmelengeti, egy fiatalember a kedvesét szerette volna meglepni születésnapja alkalmából egy általam varrmányolt táskával.
(Minden pátosz nélkül: ez elképesztően nagy megtiszteltetés. Egyrészt, mert tartja a munkám olyan minőségűnek, külleműnek, hogy nyugodt szívvel szánja ajándékul. Másrészt gondoljatok bele... egy férfi keresett meg... márpedig, mint tudjuk, a táskamániás, mint alany, kizárólag nőnemű lehet, tehát eleve... na, de mindegy, nem fogom tudni a gondolataim ezzel kapcsolatban rendesen szavakba önteni, bár szerintem érzitek, értitek, hogy miért tartom megtisztelőnek a megkeresést :o)

Szóval, ajándékul szánódott a Kedvestől a Kedvesnek :o)

Midi Bag fazon és méret, a szokásos paraméterekkel:
(készült ebben a felállásban már női táska, ám mégsem azonos a kettő... korántsem ;o)


Törtfehér textilbőr és párizsi hangulatú design textil. Állítható hosszúságú pánt. A táska hátoldalán nagy cipzáros zseb. Belsejében egy cipzáros és egy osztott zseb. A táska jobb oldalon való viselésre(hez?) készült :o)

És, hogy miben különbözik ettől a táskától?
Nézzétek csak:

Bizony, ennek eleje és hátulja is design textilből készült, csupán az alja, a pántja és a cipzáros része (felül) textilbőr :o)

Szóval... tényleg soha nincs két egyforma ;o)

Közeli képek (és mea culpa.. sebtében fotóztam, mert gyorsan kellett dolgozni, gyorsan kellett postára adni, az időjárás viszont nem könyörült, borongott, eső szitált, kapkodtam hát... na jó, a fotózás sem az erősségem :o)





Remélem lesz visszajelzés, hogy a megajándékozott miképp fogadta :o)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése