Oldalak

2014. június 17., kedd

El ne felejtsem...

... mert bár későn, de mégis jobb, mintha soha...

Szóval játékot hirdettem a blog közelgő 2-dik születésnapja alkalmából a facebook-on és még véletlenül sem szeretném, ha kimaradnátok belőle ;o)

Gyertek, játszunk együtt :o)

(linkek eltérő színnel ;o)

Oh, igen... a nyeremény... ezúttal nem a megszokott :o)
Ezúttal vásárlási utalványt sorsolok, szám szerint két darabot, mégpedig 4-4.000.- Ft értékben, amely vásárlási utalványok a sorsolás napjától számítva 1 éven belül beválthatók a meska boltomban polcon lévő bármely termék vásárlása során :o)

No?
Érdemes?

Hát akkor rajta ;o)


4 megjegyzés:

  1. Bizony hogy érdemes! Én FB-profil híján kihagyom, de a táskáidat már nézegetni is élmény!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóó, ezt most nagyon sajnálom...
      Ahogy azt is, hogy erre nem gondoltam előbb... de tanultam belőle, legközelebb úgy hirdetem a játékot itt és ott is, hogy akár itt, akár ott szól hozzá valaki, részt vesz a sorsoláson...

      Köszönöm, hgoy felhívtad erre a figyelmem :-)

      Puszi,

      Szilva

      Törlés
  2. Jaj, semmiképp nem akartam, hogy sajnáld, meg a figyelmedet sem akartam erre külön felhívni (kicsit túlmagyarázom :-)?), tényleg csak arra gondoltam, hogy játék, meg nyeremény nélkül is érdemes itt elidőzni!
    Andrea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűű, ez nagyon kedves Toled, amdeviszontellenben tenyleg koszonom, hogy (es igazad van, tenyleg helytallobb az a kifejezes, hogy....) szoba hoztad, megemlitetted, eszembe juttattad, hogy nem minden olvasomnak van fb profilja... marpedig en szeretem, hogy itt vagytok, szeretem, hogy irtok nekem, ezert a reszemrol volt marha nagy bardolatlansag pont a legfontosabb kis kozossegemet elfelejteni...

      Igy aztan tenyleg koszonettel tartozom Neked es pont ;-)

      Szep estet :-)



      Törlés