Oldalak

2014. március 13., csütörtök

Organikus...

... ha pamut :o)

Hűűű, nem is emlékszem mikor rendeltem ezt a textilt. Arra viszont nagyon is, hogy mennyit vívódtam, hogy mivel is lehetne "társítani", hogy a szépsége érvényesüljön, ugyanakkor mégse legyen túlontúl csiricsáré...

És akkor úgy döntöttem, mondom, hosszas vívódás* után, hogy ugorjunk neki... hozzápróbáltam a bézs textilbőrhöz, és a csokoládébarnához. Utóbbi mellett döntöttem** :o)

Medium Bag ez is, méretei pedig a következők:

Szélessége alul: 27 cm
Szélessége felül: 35 cm
Magassága: 31 cm
Talpszélessége/Mélysége: 10 cm

Állítható hosszúságú vállpánt, ami lecsatolható. Két füle hossza elegendő ahhoz, hogy vállra vehető legyen. A táska hátulján cipzáros zseb, ahogy a táska belsejében is van egy cipzáros zseb. Meg egy osztott zseb is ;o) Kihagytam valamit? :o) :o) :o)









 






* a textil ide-oda-amoda való pakolgatása, hatvanhétszeri kivasalása, még negyvenkétszeri polcratétele és levétele és ismételt feltétele... nagyjából... bár lehet, hogy mindez pont néhánnyal többször fordult elő, mint amit itt bevallottam :o) :o)

** döntöttünk, ugyanis ilyesféle tipródásaim közepette rendre segítségül hívom a Zuramat, aki secperc alatt mondja meg a tutit :o) Szerintem ezúttal sem tévedett ;o)

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. :o)
      Ha nagyképű lennék, azt mondanám: tudom ;o)
      De nem vagyok az, így inkább csak azt mondom: szerintem is ;o)
      Ölellek,
      Szilva

      Törlés