Oldalak

2013. június 30., vasárnap

Összehasonlításul...

... készítettem néhány fotót, hogy láthatóvá váljék ily' módon is a különbség a Mini Bag és a Medium Bag között... hogy ne csak a név különböztesse meg a két "modellt" :o)

 

 
 És mennyire más az almazöld textilbőrrel... sokkal "higgadtabb" színösszeállítás, míg az élénkpirossal inkább vadító, szexi és dögös  ;o)
 

 

 
 
 És a mai naphoz hozzátartozik, hogy délután játszótérre mentünk a gyerekekkel.
Aztán elszaladtunk boltba, mert egy morzsányi pékáru sem volt itthon, plusz zsebkendő sem...
Hazafelé pedig az én kicsi fiacsom, Andris, majdnem rálépett egy kis madárfiókára...
Hazahoztuk...
Dobozba tettük...
Inni adtunk neki a magunk hozzá nem értő módján...
....
....
....
Aztán elsirattuk...
(Gigi zokogott, Andris magába fordult és hosszasan időzött a fürdőkádban csendben...)
 
De rendületlenül abban bízunk, hogy jobb volt így, hogy elszenderedett, mint ha egy macska tekintett volna rá táplálékként... alighanem így is, úgy is elpusztult volna... de talán így kevésbé volt fájdalmas számára...
....

3 megjegyzés:

  1. Kedves Szilvi. Először is: gyönyörűek a táskáid, a precizitásod, a társításaid és az irományaid is nagyon tetszenek :-). Nem is tudom, mióta olvasgatlak, eddig mégsem írtam még egy like-ot sem, pedig vannak kedvencek :-( Most újra "Neked" ültem és a táska készítős cikkektől jutottam idáig.
    Másodszor: ami mégis írásra késztetett, az a kismadaras történet, ami kísértetiesen hasonlít az én középső gyerkőcöm történetéhez. A suliban találták a megkínzott kismadarat, ápolgatták, az egyik anyuka bevállalta, hogy otthon is ápolgatják, etetgetik, de szegény már a hazafelé vezető úton elpusztult. :-( Az én kicsi fiam (mindjárt 11 éves) is úgy zokogott, hogy a szívem hasadt meg. Akkora a lelkük...
    Harmadszor: remélem,túl vagy már azokon a nem annyira kellemes történéseken és egerősödve sokáig varogatsz, írogatsz :-)
    Így ismeretlenül is,
    szeretettel: Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Agi :o)

      Hogy irtal... sokat jelent <3
      Koszonom :o)

      Törlés
    2. Agi :o)

      Hogy irtal... sokat jelent <3
      Koszonom :o)

      Törlés