Oldalak

2015. április 1., szerda

És igen...

... ilyen is készült már :o)
Nagy, pakolós verzióban, még a múlt héten.

De amióta leesett a tantusz*, hogy itt a blogger-en is van lehetőség a posztok időzítésére, itthonról, lopva némi időt magamnak két kanyar közt a második műszakban**, szóval itthonról készülnek a blogbejegyzések, ütemezetten, szépen sorban, hogy ne egyszerre öntsem Rátok a szabad alkotások eredményeit :o) (ráadásul így nem megy el egy-egy teljes munkanap a varrás rovására a posztok írásával...)

Egyébként újabban a facebook oldalon is időzített posztok jelennek meg.. ezért van, hogy nem tudok válaszolni azonnal egy-egy hozzászólásra, üzenetre... arra ugyanis itthon adok magamnak időt... ha éppen... mert előfordul, hogy iszonyat késő estére végzek a s*ggvakarással (magyarázatot lásd lentebb), amikor meg már zuhannék be az ágyba, hogy kora hajnalban a kakast én ébresszem :o)

No, de mit is akartam?
Jah, igen... a táska... valóban készült korábban egy ilyen... illetve majdnem ilyen :o)
Ez itt: phü... nem tudom linkelni, mert időzített blogposzt :o) na majd visszanézek, ha el nem felejtem és akkor linkelem :o)
UPDATE: Tudok linkelni előző táskát subappadubiduuuu :o)

Viszont készült egy "újabb", szintén Mini Bag verzióban.
Amolyan felkapom és szaladok a dolgomra.
Iratok, tárca, telefon, kulcsok, zsebkendő, fél liter víz és/vagy egy dezodor.
Ezek férnek el benne kényelmesen :o)



*nem, szigorúan nem ér röhögni... és nem, tényleg nem vettem észre, hogy a jobb  szemem időnként erősen szúrja, böki valami... csak most... mikor oda is pillantottam... jééé, egy felirat, hogy "ütemezés"... nézzük csak meg, hogy ez az-e, amire gondolok... és lőőn... nem, még mindig nem ér röhögni... na jó, egy kicsit :o) :o) :o)
** tudniillik a mosás-főzés-gyúrás-dagasztás-sütés-fagyasztás-vasalás-gyerekkeltanulás-teregetés-családvacsoráztatása-táskabepakoltalás-leckeellenőrzés-estimeseolvasás-szárítóleszedés-mosogatás "vonalvezetésű" és logikailag felépíthető sorrendű, hatalmas nagy asszonyi seggvakarásban... ez utóbbi különösen hangsúlyosan némely férfi elgondolására adott válaszom :o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése