Oldalak

2013. június 8., szombat

Csomagot kaptam....

.... ráadásul a héten kétszer is ;o)

Az egyik csomagom bizony, hogy a messzi Kínából érkezett, és egészen elképesztően rövid idő alatt.
Főleg, ha figyelembe veszem, hogy postaköltségként egyetlen fillért sem fizettem :o)

Az aliexpress.com oldalon csudaklassz cuccok vannak, főleg, ha valaki olyan fanatikusan rajong a varrással kapcsolatos "holmikért", mint én :o)

Igaz ugyan, hogy ha nincs rá időd, neki se állj kutakodni... ámdeviszontellenben... ha van időd... jajj a pénztárcádnak :o)

Nagyon jó áron lehet vásárolni (olcsón sokat), mindenféle fém bazbilingákat, grosgrain szalagokat, meg gyakorlatilag mindent... csak türelemmel kell böngészni ;o)
És ne feledjétek, bármire is kerestek rá, a jelszó: "free shipping" ;o)
(számos módon lehet fizetni, én special PayPal-lal fizettem, szerencsémre akceptálta az eladó :o)

Na jó, azért megemlítem, bár nem olyan fontos információ - táskavarrás szempontjából pedig egyenesen haszontalan és felesleges :o) - van még a varrós dolgokon kívül kb. kilencbillió más is, ha valakit éppenséggel mégiscsak érdekel...

Szóval csütörtökön jött a postás, és mondta viccesen, hogy "kispárnát hoztam Neked Kínából" :o)
Ezt:

Ugye, hogy nagyszerűek ezek a grosgrain szalagok?
10 féle, fajtánként 5 yard, azaz összesen 50 yard grosgrain szalag alig több, mint 19 dollárért ;o)
Aztán, még régebben ráleltem Évi facebook oldalára, amit nagyon találóan Kell-menévre keresztelt :o)

Nagyon régóta szemezgettem a webáruházban  található designer textilekkel, többnyire óriási sóhajtások közepette :o)

Aztán néhány napja Évi közzétette a FB-on, hogy bizonyos textilek akciósan kerülnek értékesítésre, bizonyos ideig... jajj nekem... "rohantam" lélekszakadva a webáruházba, ahol telepakoltam a kosaram, de úgy Istenesen :o)

Nem sokkal később az oldal kedvelőinek száma elérte a bűvös 1000-es számot, mely alkalomból, s mely esemény örömére, Évi az összes termékre érvényesíthető 15%-os kedvezményt biztosított :o)

Futás vissza a webshopba, és az addig meg nem rendelt termékek is a kosaramba kerültek :o)
Évi, aki egy hihetetlenül intelligens, rugalmas, és nem mellesleg csupaszív teremtés, volt olyan kedves, hogy egyben küldte el nekem a két rendelést (így jócskán sokat spóroltam a postaköltségen), nem beszélve arról, hogy az általam "szokásosként" bejelölt Pikk-Pakk-Pont szállítási mód helyett, figyelmembe ajánlotta a PostaPont szolgáltatást, mely igénybevétele esetén másnapra kezemben a "zsákmány" szemben azzal, hogy a Pikk-Pakk csak 3-4 munkanapra vállalja a kézbesítést...
Tehát még arról is gondoskodott, hogy nekem jó legyen :o)
Szóval kalapot emelek előtte, mert a háttér levelezés folytán, egy nagyon szeretnivaló kedves Hölgyet ismertem meg, akinek ezúton (és folyamatosan) kívánom, hogy végérvényesen állhasson arra az útra, melyet a Sors / Isten kijelölt számára... naná, hogy a textilek birodalmában ;o)

(nem, nincs szerződésem sem az aliexpress-el, sem a PostaPont-tal, sem Évivel... egész egyszerűen hiper-elégedett vagyok az összes szolgáltatással, s mindenekelőtt Évi emberségével... pusztán szeretném, ha - aki eddig nem ismerte - megismerhetné ezeket a lehetőségeket)

Szóval visszakanyarodva a designer textilekhez...
Hát most mondjátok meg... nem gyönyörűségesek?
Mind egytől egyig Riley Blake.... (sóhajsóhajsóhajsóhaj :o)


Tovább is van...
Mondjam még?

Pénteken volt Andrisomék osztálykirándulása Pécsre, s úgy döntöttünk a Férjemmel, hogy mivel az oviban úgyis nevelés nélküli nap lesz, ergo Gigi itthon lenne velem, hát felkerekedünk, és kocsival elgurulunk Pécsre, mintegy "díszkíséretként".
Mondjuk sok vizet nem zavartunk...
De az a helyzet, hogy a tavalyi kiránduláson az Abaligeti tóba beleesett a kisfiam...
Idén meg a TV toronyba mentek... és igaz ugyan, hogy a tavalyi fürdésnél megtapasztalta a 7 fokos viz "testközelségét", azért mégiscsak ott volt a víz...
A TV torony esetében meg a 75 méteres mélység van... víz nélkül....
Szóval jobban láttam (én, mint igazi tőröl metszett para-anya), ha Vele leszünk :o)
Így aztán, péntek: Pécs.
Nade, kéremszépen, Pécsen van az egyik beszerzőhelyem is :o)

Idesüssetek, micsoda klassz textilbőröket szermányoltam (ezek kis darabok, amiket potom pénzekért árulnak, de vettem méterben is, nanáhogy :o)


Van itt csokoládébarna, rozsdavörös, almazöld, szürke, étcsokoládé, hófehér, tengerészkék ;o)

Mára ennyit, mutatnom továbbra sem szabad semmit, mert az átadások még nem történtek meg, de azért jó, ha tudjátok, hogy a varrógép "börrög" folyamatosan ;o)

Szép hétvégét Nektek!








1 megjegyzés: